Foto Expo ‘Geluid in Beeld’


Expositie gratis te bezoeken tijdens openingstijden OBA

  • Fotoexpositie
  • Opening zaterdag 21 april, 17.00 uur. Nog tot 10 juni
  • OBA De Hallen, Amsterdam
  • n.v.t.
  • Ja

Iedereen luistert op een andere manier naar de buurt

Soundtrackcity zet samen met de bewoners van Amsterdam-West alle buurtgeluiden op de kaart. Bij Sonic West gaat het niet alleen om de geluiden op zich, maar ook om: Waar in de buurt klinken welke geluiden? Hoe verbinden geluiden mensen met hun omgeving? Wat betekenen geluiden voor degene die ze hoort? En vooral: Wie hoort de geluiden? Iedereen luistert op een andere manier naar de buurt.

Fotograaf Michiel Landweerd en de ‘Sonic reporters’ van Soundtrackcity hebben een aantal bekende en minder bekende mensen uit Amsterdam West in geluid en beeld geportretteerd.

De fotoexpositie is vanaf zaterdag 21 April te zien in OBA De Hallen. Door koptelefoons die bij de foto’s hangen vertellen de bewoners wat ze hebben gehoord en welke betekenis de geluiden voor hen hebben. Maak kennis met Christina, Bert, Evo, Paul, Nenad & Aridan en Annelijn. Ze reflecteren op vragen als: ‘Van wie is deze stad?’ ‘Waardoor voel ik mij verbonden met mijn omgeving?’ of ‘Hoe wil ik dat mijn buurt klinkt in de toekomst?’

 

Foto: Bert Meister door Michiel Landweerd

UitgelichtSonic West is mede mogelijk gemaakt door:

Print Friendly, PDF & Email